Visserij School

Alles over Opleidingen en Scholen

Voor rijlessen in Lelystad raad ik je Learn to Ride aan

Rijlessen Lelystad

De beste rijlessen in Lelystad kan je natuurlijk vinden bij Learn To Ride. Dit zijn allemaal leuke, leerzame lessen met de beste instructeurs. Rij binnen de kortste keren tussen de andere bestuurders op de weg.


Oefenen

Over rijlessen in Lelystad

Elke les lang ben je weer 90 minuten dichterbij je rij-examen. Je wordt bij iedere les thuis opgehaald en dan gaat het beginnen. De instructeur bedenkt voor het begin van de les wat je gaat leren. Dit is nooit meer dan dat je kan, je doet alleen waar je zelf aan toe bent. Het is natuurlijk niet onbelangrijk dat je steeds nieuwe dingen leert, maar dat moet natuurlijk wel op je eigen tempo. Een gemiddelde leerling mag na 35 lessen rij-examen gaan doen. De instructeurs van Learn to Ride zijn gespecialiseerd met leerlingen die faalangst hebben en weten altijd precies hoe ze moeten handelen. De instructeurs schreeuwen niet wanneer je iets fout doet en worden ook niet boos. Je krijgt natuurlijk wel onderbouwde kritiek om jezelf te blijven verbeteren. Dat is natuurlijk het doel.


Faalangst

Mijn ervaring met Learn to Ride

Zelf ben ik onlangs begonnen met het volgen van rijlessen. Ik heb mijn hele leven lang al last van faalangst en ik vond het dus ook erg spannend om te beginnen. Het is voor mij, en mijn ouders erg belangrijk dat ik naar een rijschool ging die hier ervaring mee heeft. Ik meen het serieus wanneer ik zeg dat Learn To Ride geweldig scoort op dit punt. De instructeurs zijn erg duidelijk met het uitleggen. Hierdoor weet ik precies waar ik aan toe ben en kan ik mij een beetje voorbereiden. Verder zijn de instructeurs nooit negatief en zijn ze altijd aardig en geduldig. Ik ben erg blij met deze rijschool en ik hoop dat ik ook snel praktijkexamen mag gaan doen.

Neem een kijkje op de website voor verdere informatie.